Facaderenovering nær Herning, Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Struer og Skjern

Er din facade blevet trist at se på? Giv den nyt liv med en facaderenovering nær Struer, Holstebro og Lemvig . Det hjælper vi hos E. Nyboe Byg meget gerne med. Vi udfører renovering, reparation og vedligeholdelse af alle slags facader. Uanset om der er noget, der skal repareres, eller om du blot ønsker at genskabe eller ændre din boligs visuelle udtryk, står vi klar til at påtage os opgaven.

Facaderenovering kan formindske skader

Regn, kulde og frost belaster et murværk, og derfor er det fra tid til anden en rigtig god ide at renovere din facade. Også almindeligt slid og ælde tager sit tag på facaden, og får du ikke udført renoveringen i tide, kan skader såsom fugt og svamp brede sig til resten af huset.

Facaderenovering kan kombineres med efterisolation

En facaderenovering hos os kan kombineres med efterisolering. Den isolerende effekt kan føre til besparelser på varmeregningen samt gøre overfladen vandafvisende og dermed forhindre fugt i murværket. Fugt kan føre til svamp og skimmel i hele huset, så det kan klart betale sig at investere i en god og grundig renovering af din facade. Det kan også være med til at øge din boligs værdi.

Vi kører i hele Jylland

Med base i Struer kører vi ofte i området omkring Holstebro, Lemvig, Skjern, Herning og Ringkøbing, men vi hjælper private og erhverv i hele Jylland.

Kontakt gerne Emil på telefon 22 27 39 32 og lad os få en snak om, hvad du har brug for.

Projekter

Ønsker du at se eksempler på hvordan vi har hjulpet tidligere kunder?